:

Edustavaa näkyvyyttä kohtuuhintaan

Nevotex Oy on keskisuuri, yksityinen toimitilapalveluyritys, joka toimii valtakunnallisesti ja johtaa toimintaansa Savonlinnasta. Ammattitaitoa, luotettavuutta, joustavuutta ja monipuolisuutta painottava yritys haluaa myös internetnäkyvyytensä olevan laadukasta.

— Tärkeintä on saada esille oikein ja ajantasalla olevat yhteystiedot sekä se, millaisia palveluita tuotamme. Lisäksi se antaa hyvän kuvan yrityksestä, että näkyvyys on ensimmäisten joukossa hakutuloksissa, tiivistää Roy Turunen Nevotex Oy:stä.

— Kun netistä haetaan tämän alan palveluita, on tärkeää olla ensimmäisten hakutulosten joukossa. Ensimmäinen hakutulossivu on meidän alamme palveluissa se, jolta yritykset haetaan ja valitaan. Jos tuloksissa on 90 sivua tavaraa, ei ole mitään hyötyä näkyä sillä 90. sivulla.

Tunnettuutta siellä missä toimitaan

Näkyvyys Opasmedialla on täyttänyt odotukset. Paikalliset kaupunkioppaat ovat Turusen mielestä hyvä ja kohtuuhintainen keino saada näkyvyyttä oikeissa paikoissa. Nevotexillä on eri paikkakunnilla toimipisteitä, joista kaukaisin on Porissa.

— Meille on ollut tärkeää näkyä niillä paikkakunnilla, joilla toimimme. Asiakkaat ovat sanoneet, että olemme tulleet hyvin esille, ja sen vuoksi he ovat ottaneet meihin yhteyttä, Turunen kertoo.

Saavutetut hyödyt

  • »Nevotex Oy yrityshaussa
  • » hyvää näkyvyyttä kohtuuhintaan
  • » tunnettuutta oikeissa paikoissa
  • » näkyvyys hyvin esillä myös Googlen hakutuloksissa

Referenssit

Edustavaa näkyvyyttä kohtuuhintaan
Nevotex Oy / Roy Turunen
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus